petek, 20. junij 2014

Kamp Polari v slikovitem zalivu

Kamp Polari se nahaja v slikovitem zalivu . Lociran je južno od Rovinja. Zagotovo bo kamp Polari navdušil vse, ki si želijo v poèitnice vkljuèiti rekreativne vsebine in doživeti aktivno svoj prosti èas Brez dvoma bo kamp Polari navdušil plavalce.

Kamp Polari je za vse plavalce navdušenje na raèun ponudbe zanje. Morje je èisto in bistro, plaža se lahko pohvali z modro zastavo, kar pomeni priznanje za kakovost storitve, èistost obale in morja, varnost, opremljenost in urejenost plaže. Poleg tega nudi plavalcem, si to želijo plavanje v zunanjem bazenu. Otrokom je namenjen otroški bazen. Primeren je za mlajše otroke, ki bodo v njem osvojili vešèine plavanja. Kamp Polari nudi veè namestitvenih enot. Parcel za kampiranje je skupno 1650, nudi pa možnost lokacije od obale pa do sence borovega gozda. V ponudbi so gostom na voljo : superior parcela morje, superior parcela, parcela ter kamp prostor. Za vse, ki si želijo nekoliko veè udobja domaèega doma so na voljo mobilne hiške v treh izvedbah : deluxe, premium in standard. Tudi sladokusce kamp Polari ne zanemarja. Lahko izbirajo med pestro ponudbo. V ribji restavraciji Feral bodo uživali vsi, ki imajo radi sveže ribe iz okoliškega morja. Školjke v restavraciji bodo poslastica zase, saj so iz naravnega rezervata Limski kanal. Brnistra Gril je namenjena ljubiteljem žara, za vse, ki si želijo hitre osvežitve in prehrane so na voljo Adria Snack ter bari na plaži.

Kamp Polari bo zadovoljil tudi vse, ki si želijo rekreativne vsebine. Na voljo je igrišèe za odbojko na mivki, namizni nogomet, šola jadranja na deski, možen je tudi najem desk. Za vse, ki radi rekreacijo združite z odkrivanjem okolice kampa je na voljo najem koles. Poleg naštetih kamp Polari nudi še druge možnosti aktivnega preživljanja prostega èasa, kot so košarka, mali nogomet, namizni tenis, mini golf, odbojka in mnoge druge.

Več o kampu lahko preberete tukaj

Ni komentarjev: