četrtek, 6. marec 2014

Udobje mobilne hišice

Ali ste vedeli, da lahko v kampih Polari, Valdaliso in Valkanela najamete mobilne hišice? Zagotovo ste si že kdaj zaželeli, da bi dopust preživeli v objemu narave, istočasno pa bi prejeli udobje hotelske sobe. To so bile nekoč le sanje, danes pa so te sanje postale resničnost, saj to omogočajo mobilne hišice. Tiste, ki so nameščene v kampu Valdaliso so velike 24 kvadratnih metrov in lahko gostijo 4 odrasle osebe ter 2 otroka. Vse mobilne hišice imajo dve spalnici s posteljami. Mobilne hišice vam torej prinesejo udobje hotelske sobe sredi kampa, ki se nahaja le streljaj od morske obale.

 Vse mobilne hišice so nameščene na kakovostni lokaciji. Prijetna senca mediteranskih dreves ustvari zavetje pred poletnim soncem, prijeten morski veter pa poskrbi, da so tudi najtoplejši dnevi sveži. Poleg tega, da imate perfektno udobje sredi kampa, vam mobilne hišice prinašajo še dodaten komfort. V kampu Valdaliso imajo mobilne hišice lastno kuhinjo, kjer lahko pripravljate svojo hrano. V lokalni trgovini lahko kupite surovine in pripravite tiste jedi, ki vam najbolj odgovarjajo, poleg tega pa boste še privarčevali, ker ne boste jedli zunaj. K temu je potrebno dodati še to, da so mobilne hišice klimatizirane. Tudi v najbolj vročih poletnih nočeh boste lahko zaspali v prijetno ohlajenem prostoru.

 Na vrhuncu poletne turistične sezone si veliko gostov želi mobilne hišice. Če boste v kamp prišli julija ali avgusta, se lahko zgodi, da bodo vse mobilne hišice zasedene, zato je najbolje, da opravite rezervacijo. S plačilom predujema si boste zagotovili, da vam nekdo drug ne bo vzel zadnje mobilne hišice. Če torej želite dopust preživeti sredi narave, nočete pa se odreči udobju hotela, potem so mobilne hišice prava rešitev za vas. Ne pustite, da bi vam noč pokvaril kamen, na katerem se nahaja ležišče v slabo nameščenem šotoru. Dopust je vedno prekratek, poskrbite za to, da se boste v tem času počutili idealno.

Ni komentarjev: